Operational Lease

Voor een vast bedrag per maand verzekerd van volledige mobiliteit. Deze leasevorm neemt de zorg rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen en reparaties uit handen. Operational Lease geeft gemak en zekerheid voor bedrijven en particulieren. Je ontvangt altijd het scherpste leasetarief tegen de beste voorwaarden. Kijk voor alle auto's op autokiezen.

Financial Lease

Bij Financial Lease koopt de leasemaatschappij de auto. Deze wordt in termijnen door jou afbetaald. Na de looptijd ben je volledig eigenaar van de auto. Het vaste, maandelijkse termijnbedrag wordt bepaald door de hoogte van investering, de looptijd en de eventuele slottermijn. Financial Lease is aantrekkelijk voor ondernemers omdat zij profiteren van fiscale voordelen.

Shortlease

Shortlease is de moderne variant van auto lease. Bij de leasevormen Operational- of financial lease ben je gebonden aan lange, niet-flexibele contracten. Shortlease geeft juist meer vrijheid en flexibiliteit door de korte looptijden met opzegtermijnen van een week. Shortlease zit tussen huren en leasen in. Je geniet van de flexibiliteit van een huurovereenkomst en profiteert van de tarieven van een leasecontract. We vertellen je graag meer hierover en kijken welke leasevorm het beste aansluit bij jouw situatie.

Private Lease

Steeds meer particulieren ontdekken de voordelen van private lease. Zekerheid en gemak zijn de belangrijkste argumenten om voor deze leasevorm te kiezen. Wij kennen alle voordelen en doen alleen zaken met leasemaatschappijen die het private lease keurmerk voeren zodat je kunt rekenen op een betrouwbare leasepartner. En wij zorgen altijd voor het scherpste tarief.

Lease Support en wagenparkbeheer

Auto Lease Support ondersteunt Fleetowners bij het beheren en monitoren van hun wagenpark. Van begeleiding in het offertetraject tot het controleren van leasefacturen en het (her)schrijven en uitvoeren van de autoregeling.

Dealer Lease Support

DealerLease Support begeleidt dealers en autobedrijven bij het opstarten van leaseactiviteiten tot het oprichten van hun eigen leasemaatschappij. Deze dienst noemen wij Dealer LeaseSupport. Bied je klanten het scherpste leasetarief via DealerLease Support óf zet een eigen leasemaatschappij op. DealerLease Support is ervaren met het implementeren en innoveren van auto lease producten en activiteiten.

Een eigen leasemaatschappij verhoogt de omzet van sales en aftersales en zorgt voor grip op lopende activiteiten. Een paar voordelen voor het opzetten van een eigen leasemaatschappij:

  • eigen producten, voorwaarden en identiteit;
  • kunnen aanbieden van een extra salesproduct;
  • sturing van leaseauto’s naar eigen werkplaats en schadebedrijf;
  • zelf bepalen van kortingen en restwaarde.

Neem contact met Auto Lease Support op. Samen bespreken we de mogelijkheden van DealerLease

Interim opdrachten

Auto Lease Support heeft voor meerdere autobedrijven en dealergroepen hun eigen leaseactiviteit opgezet en uiteenlopende leaseprojecten voor fleetowners gerealiseerd. Wij geven operationele en commerciële leaseadviezen tot het werven van de meest geschikte leasemedewerkers.

Import nieuwe auto’s

Auto Lease Support importeert meerdere merken personen- en bestelauto’s met kortingen tot meer dan dertig procent. De auto is naar eigen wens te  configureren en wordt nieuw geleverd met Nederlandse garantievoorwaarden.

Ritregistratie

Over het algemeen genomen niet echt een favoriete bezigheid voor berijders. Het rittenregistratiesysteem van Auto Lease Support neemt je ritregistratie volledig voor je uit handen. Je rijdt onbezorgd en het systeem registreert alle ritten.

Het rittenregistratiesysteem is eenvoudig te installeren en vanaf dat moment worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. Precies conform de eisen en wensen van de Belastingdienst.

Support

Onderstaande leasemaatschappijen hebben wij succesvol helpen opzetten:

www.claxion.nl voor een onafhankelijk autobedrijf

www.forwardlease.nl voor een grote dealergroep