Importeer jouw (bijna) nieuwe auto en bespaar

Waarom zou ik een auto importeren?

Er zijn meerdere redenen om een auto te importeren. De belangrijkste reden is misschien wel dat je veel geld kunt besparen. Nieuwe auto's zijn in Nederland relatief duur door de luxebelasting 'bpm'. Houdt er wel rekening mee dat wanneer een auto wordt geïmporteerd er altijd nog een restant-bpm moet worden afgedragen. Hierin adviseren wij je uiteraard graag.

Kies uit een groter aanbod auto's in het buitenland

Een andere reden om een auto te importeren, is dat je in Nederland misschien niet de juiste auto naar jouw wensen kunt vinden. Ben jij op zoek naar een BMW 3-serie met 6-cilinder en vierwielaandrijving in een zeldzame blauwe kleur met lichtkleurig interieur? Kijk dan eens op websites zoals mobile.de. Je zult zien dat het aanbod in Duitsland vele malen groter en diverser is dan in Nederland. Beperk je bij de zoektocht naar jouw droomauto dus niet tot de Nederlandse landsgrenzen.

Importeer elk gewenst type auto

Van Porsche 911 tot de Mercedes Vito! Auto Lease Support kan je helpen bij het importeren van elk gewenst type auto, ook een bedrijfswagen. Een auto importeren kan een besparing tot wel 30% opleveren.

Financieringsmogelijkheden voor jouw geïmporteerde auto

Laat je een nieuwe of gebruikte auto importeren door Auto Lease Support, dan kun je rekenen op uitgebreide financieringsmogelijkheden. Zowel operational lease als financial lease behoren tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.