Nieuwe bestelauto’s voor Gebak van Smolders

Nieuwe bestelauto's voor Gebak van Smolders

Gebak van Smolders uit Breukeleveen levert gebak, koeken, chocola en taarten aan bedrijven, restaurants en particulieren. Dagelijks worden, vanuit hun eigen bakkerij, de vers gebakken producten bij hun klanten gebracht.

Wensen voor de nieuwe bestelauto’s

In onze eerste gesprekken hebben we geïnventariseerd wat de wensen waren. Hierin stond de kwaliteit van de producten en de dienstverlening centraal. We hebben onder andere de volgende onderwerpen besproken. Wat is de ideale auto? Hoe moet hij worden ingericht? Wat is de beste leasevorm? Welke leasevoorwaarden zijn belangrijk? Welke lease componenten willen we in het contract? Bij welke leasemaatschappijen gaan we offertes opvragen? Etc.

Gratis offerte op maat

Na een zorgvuldig vergelijk van de mogelijkheden van de auto’s, hebben we voor een Opel Vivaro en een Opel Combo gekozen. Daarna hebben we samen de leasevoorwaarden bepaald. We hebben gekozen voor zekerheid met operational lease. Hiermee is Gebak van Smolders verzekerd van vervoer wat belangrijk is voor de bezorging naar hun klanten.

Nadat we deze keuzes hadden gemaakt, konden we met de offertes aan de slag. Toen we alles in kaart hadden gebracht en vergeleken, hebben we de juiste leveranciers geselecteerd.

AutoLease Support heeft 5 leaseoffertes zorgvuldig met elkaar vergeleken en uiteindelijk voor de leaseofferte met de beste voorwaarden en de scherpste leaseprijs gekozen.

Omdat er twee auto’s ingeruild moesten worden hebben meerdere autodealers hun aanbieding kunnen doen. Vervolgens moesten de koelinstallaties worden uitgezocht.

Deze zijn uiteraard mee-geleaset inclusief dekking voor reparatie- onderhoudskosten en verzekering. De gescheiden inrichting van de auto’s, waarbij het gekoelde deel achterin is geplaatst en het niet gekoelde deel voorin de laadruimte,  is door Chantal en Walter Smolders gekozen uit ervaring en praktische overweging.

De nieuwe bestelauto’s

Chantal en Walter Smolders ontvingen hun twee nieuwe leaseauto’s van AutoLease Support. Dat was ook hard nodig omdat de huidige bestelauto’s steeds meer reparatiekosten kregen. En omdat deze auto’s niet geleaset werden, liepen deze kosten steeds verder op.

De nieuwe leaseauto’s met hun koelinstallatie zijn speciaal ingericht om warme en koude producten tegelijk te vervoeren.

AutoLease Support bedankt Chantal en Walter Smolders en de Opel dealer Henri & Herman voor hun uitstekende service.

 

nl_NLDutch