Over ons Meer dan 30 jaar ervaring

Auto Lease Support is ontstaan nadat Arjan 18 jaar lang eindverantwoordelijke was bij een middelgrote leasemaatschappij. Toen was het tijd om aan de "andere kant van de tafel" te zitten. Klanten onafhankelijk advies geven en zorgen dat ze besparen op leasekosten. Na  meer dan 30 jaar lease ervaring, gedegen marktkennis en intensieve samenwerkingsverbanden met leasemaatschappijen en autodealers kan je als lease specialist je klanten maximaal van je expertise laten profiteren. Een sterk netwerk en dat alles gecombineerd met optimale service binnen een uniek concept. Auto Lease Support is dé onafhankelijke specialist die klanten het scherpste leasetarief tegen de beste voorwaarden uit de markt levert.

Daarnaast bieden we Lease Support en wagenparkbeheer. We besparen op leasekosten en nemen je werk uit handen. Van de contacten met de leasemaatschappij en je berijders tot het monitoren en beheren van het wagenpark.

Arjan Overbeeke

De drijvende kracht achter Auto Lease Support is Arjan Overbeeke. Arjan heeft in de afgelopen 30 jaar diverse operationele, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij leasemaatschappijen. Voor autobedrijven en dealergroepen heeft Arjan een eigen leasemaatschappij opgericht. Auto Lease Support realiseert de beste leasedeal uit de markt en adviseert daarnaast bedrijven hoe zij aantoonbaar op mobiliteitskosten kunnen besparen. Voor grotere organisaties ondersteunt hij bij het (her) schrijven van de autoregeling en het soepel organiseren van hun wagenparkbeleid. De opdrachten waar hij voor staat, kunnen rekenen op maximale inspanning, bezieling en vakmanschap. Altijd Scherp.

Testimonials

Beste Arjan, Graag wil ik getuigen van de werkzaamheden die jij voor mij en mijn werknemer naar volle tevredenheid hebt gedaan. Mijn werknemer Rick had ik toegezegd een auto te mogen uitkiezen. Zoals dat gaat met mannen en auto’s waren er wel een paar wensen bij hem aanwezig. Maar het wonder geschiede en Rick had uiteindelijk een auto uitgezocht. Met jou had ik al eerder doorgesproken op welke wijze ik de leaseconstructie wilde en dus gaf ik die auto aan je door. Vervolgens wees je mij, na enig uitzoekwerk, op het feit dat er een levertijd op zat van 20 weken. Dit was uiteraard te lang wachten voor Rick, want als ie iets uitzoekt dan wil je het meteen hebben natuurlijk! Je hebt daarna opties aangedragen van auto’s die wel op redelijke termijn te leveren waren en hebt actief geholpen bij het verdere uitzoekwerk. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een auto waar Rick blij mee is (en ik dus ook uiteindelijk)’ Voor de uiteindelijke invulling van de leaseconstructie kwam je nog met adequate tips en een gerichte aanpassing om het voor mij nog voordeliger te maken. Erg plezierig en erg “to the point” allemaal. Erg bedankt dat je dit zo hebt uitgevoerd. Het heeft op mij een hele prettige, vlotte en professionele indruk achtergelaten en ik weet je voortaan te vinden als ik weer een auto nodig heb. Met veel vertrouwen zal ik jou aanbevelen bij mijn klanten en ik raad eenieder aan om hetzelfde te doen! Atria Makelaardij A.l.V. Pollen Registermakelaar-Taxateur o.z. (RMT)

Antwoord op al uw vragen