Bied zelf leaseoffertes aan

Jij hebt de klant en de auto, wij het beste leasetarief en de juiste leasevorm. Met Dealer Lease Support ondersteunen wij merkdealers en universele autobedrijven in het aanbieden van financial, operational en shortlease voor hun klanten. Je kunt als autobedrijf hiervoor je eigen label opzetten, waaronder wij de calculatie uitbrengen of wij selecteren de beste aanbieder voor jouw klant.

Zonder zorgen leaseplannen aanbieden

Wil je extra saleskansen creëren of de klant een totaalpakket aan financieringsoplossingen bieden? Dan kun je zonder zorgen met onze Dealer Lease Support financial lease, operational lease en shortlease aanbieden. Voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Auto Lease Support heeft een groot netwerk en de kennis in huis om jouw klant de beste leaseoplossing aan kunnen bieden. Die klant blijft overigens gewoon jouw klant! Wij voorzien van jou van de juiste informatie en de leaseofferte(s), jij doe het relatiebeheer.

De voordelen van Dealer Lease Support

  • De klant blijft jóuw klant
  • Wij bieden het beste leasetarief
  • Profiteer van onze kennis en netwerk
  • Leasing voor nieuwe auto’s en occasions
  • Operational lease en financial lease

Advies nodig of samenwerken?

Wil je meer weten over Dealer Lease Support of heb je een advies nodig? Wij hebben met veel dealers en autobedrijven een samenwerking, waarover we je graag meer vertellen. Vooral voor gebruikte auto's hebben wij de beste deals. Door een soepel acceptatiebeleid, waarin wij meestal binnen 24 uur uitsluitsel kunnen geven, kunnen we samen meer orders schrijven. Neem vrijblijvend contact op.