Leasen voor een korte periode met shortlease

Op zoek naar een kortstondig leasecontract vanwege een tijdelijk project of bij een jaarcontract van een medewerker? Kies voor shortlease, de kosteloos opzegbare leaseconstructie voor een periode van 1 tot 24 maanden. Hiermee verplicht de gebruiker zich niet aan een langdurig contract. Shortlease is een zeer flexibele leasevorm die na een maand dagelijks opzegbaar is.

In welke situaties is shortlease interessant?

Short lease is een slimme leasevorm in verschillende situaties. Een denkbare situatie is dat je als zzp'er een tijdelijke klus op locatie hebt waarvoor je enkele maanden een representatieve, betrouwbare auto nodig hebt. Met shortlease zit je nergens aan vast en ervaar je de gemakken van een huurauto.

Leaseplannen met een looptijd vanaf 1 maand

Heb je als ondernemer een nieuwe auto voor jezelf of je medewerker besteld? Dan moet je als berijder wellicht even wachten tot de levering. Om die periode te overbruggen kun je via shortlease, zorgeloos een representatieve auto rijden voor een korte periode.

Ook wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt kan shortlease in de eerste periode interessant zijn. Wanneer de auto van de zaak tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort, is het in de proefperiode van de medewerker een groot risico om een langdurig operational lease contract aan te gaan. Shortlease kan dan uitkomst bieden.

De voordelen van shortlease

  • Snelle levering
  • Flexibele looptijd
  • Kosteloos opzegbaar
  • Extreem huurgemak

Meer informatie?

Auto Lease Support biedt graag persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste leasevorm die past bij jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op voor advies.