Operational lease voor personen- en bedrijfswagens

De beste lease deal vind je bij Auto Lease Support. Bij ons kun je een operational lease offerte aanvragen voor een personenauto, maar ook voor een bedrijfswagen. Ben je op zoek naar een oplossing om een hele vloot binnen een operational lease overeenkomst onder te brengen? Informeer dan onze dienstverlening ten aanzien van wagenparkbeheer en lease support.

Wat is operational lease?

Operational leasing is een vorm van autolease, vergelijkbaar met huren van een auto voor een bepaalde periode. Dit is de meest gekozen vorm van leasen. Je betaalt een vast bedrag dat alle kosten die bij een auto komen kijken omvat, exclusief brandstof of elektriciteit. De looptijden variëren meestal van 24 tot 60 maanden. Wil je voor een kortere tijd leasen, dan biedt short lease uitkomst.

Past het bij mij?

Deze leasevorm is niet alleen zo populair vanwege het gemak, maar ook vanwege de inzichtelijkheid van de autokosten: je ontvangt één factuur per maand met een totaalbedrag. En omdat je niet hoeft te investeren in de auto('s) kan dat geld beter worden geïnvesteerd in veel beter renderende zaken, zoals bijvoorbeeld marketing of productontwikkeling binnen de eigen onderneming.

De voornaamste reden om te kiezen voor operational lease is dat de gebruiker geen investering hoeft te doen en ontzorgd wordt. Een zeer transparante leasevorm: Je betaalt een vast bedrag per maand en bent van alle rompslomp af

De voordelen van operational lease:

  • Geen investering, dus geen liquiditeitsverlies
  • Het leasetarief is all-in, dus inclusief afschrijving, rentekosten, verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud
  • Minder administratieve lasten, want operational lease is een complete dienstverlening
  • Financiële zekerheid omdat het restwaarde risico voor de leasemaatschappij is en eventueel dure reparaties in het leasetarief zijn inbegrepen
  • Een betere solvabiliteit in je onderneming omdat de auto (en financiering) niet op de balans staan
  • De totale autokosten zijn beter te budgetteren

Een keer sparren?

Auto Lease Support biedt graag persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste leasevorm die past bij jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Operational lease voor verschillende automerken

Via Auto Lease Support kun je de beste operational lease offerte vinden voor alle type auto's: een normale personenauto, een elektrische auto of een kleine of grote bedrijfswagen.

Een elektrische auto leasen

Wij zijn specialist in de advisering omtrent elektrische voertuigen. Wij beperken ons niet tot enkel het voorstellen van het beste operational lease contract, maar gaan verder. Auto Lease Support biedt ook ondersteuning bij het faciliteren van laadvoorzieningen bij de onderneming of medewerker thuis.

Operational lease voor bedrijfswagens

Heb je als ZZP'er een representatieve bus nodig om jouw werk te kunnen doen? Of wil je als ondernemer jouw wagenpark vernieuwen? Dan biedt een operational lease oplossing vaak uitkomst. Auto Lease Support denkt graag mee in de keuze van het juiste voertuig met passende inrichting en kan voor jou de beste operational lease overeenkomst uitwerken, waarbij ook de inrichting of op-/ombouw kan worden mee-geleaset.