Partnership tussen SmartFunding en AutoLease Support

SmartFunding en AutoLease Support zijn een partnership aangegaan. AutoLease Supprt is dé onafhankelijke leasespecialist die klanten van SmartFunding ondersteunt bij het aanschaffen van een leaseauto, het besparen op wagenparkkosten en het opzetten van een autoregeling voor personeel. AutoLease Support begeleidt klanten kosteloos bij de aanschaf van een leaseauto.

 

Eerst wordt de juiste leasevorm gekozen en de gewenste leasevoorwaarden bepaald, waarna de juiste auto wordt gekozen. Vervolgens vraagt AutoLease Support leaseoffertes aan. AutoLease Support heeft dezelfde samenwerkingsovereenkomst met 25 leasemaatschappijen, waardoor ze volledig onafhankelijk zijn.  De beste offerte wordt voorgelegd aan de klant, die vervolgens een leaseovereenkomst sluit met de betreffende leasemaatschappij. Voor de klant worden geen kosten gerekend, AutoLease Support ontvangt van de gekozen leasemaatschappij een aanbreng fee.

SmartFunding en AutoLease Support

SmartFunding helpt ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de 250.000 en vijf miljoen. Op basis van onafhankelijk advies, lokale kennis en persoonlijke begeleiding, aangevuld met een onafhankelijke balansrating biedt SmartFunding een financieringsmix die precies past bij iedere ondernemer en zijn toekomstplannen. Ze werkt samen met de belangrijkste banken en beleggingsinstellingen van Nederland en biedt een scala aan financieringsmogelijkheden. Mogelijke vormen van financiering die worden aangeboden zijn klassieke leningen bij banken, leasing, factoring en crowdfunding, private investors of direct lending.

AutoLease Support haalt bewezen de beste deal voor je uit de markt, zonder dat je meerdere offertes hoeft te vergelijken. Klanten kunnen rekenen op concurrerende tarieven voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s en een snelle, accurate manier van werken. AutoLease Support richt zich op financial lease, operational lease en het realiseren van interim opdrachten en projecten op leasegebied.

nl_NLDutch