Skoda Enyaq iV leasen

Skoda Enyaq iV leasenEen van de nieuwe populaire elektrische leaseauto’s voor 2021 is de Skoda Enyaq iV. Deze elektrische SUV is verkrijgbaar vanaf €39.990 en heeft een actieradius tot wel 510 kilometer. Dat maakt dit een zeer interessante auto voor vele ondernemers en zakelijke rijders. Skoda Enyaq iV leasen? Wij vertellen hoe dat werkt en vergelijken de beste leaseplannen.

 

De nieuwe elektrische SUV van Skoda

De Skoda Enyaq iV is nú te bestellen in diverse uitvoeringen. De belangrijkste kenmerken van deze elektrische SUV zijn onder meer de snellaadfunctie, het trekgewicht van 1.000 kg en de bijtelling van 12%.

Verschil Enyaq 60 en de Enyaq 80

De Skoda Enyaq iV60 heeft een WLTP actieradius tot 290 kilometer. Daarbij is de iV60 volledig geladen in 6 uur en 45 minuten. De accucapaciteit beraag 58 kWh. De Skoda Enyaq iV80 heeft een accucapaciteit van 77 kWh waarmee de WLTP actieradius ook hoger ligt op 510 kilometer. De laadtijd tot 100% is 7 uur en 30 minuten, maar snellladen tot 80% duurt slechts 38 minuten.

Een Skoda leasen

Uitvoeringen Skoda Enyaq iV

De nieuwe Skoda Enyaq is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een zogenaamde ‘Lodge’ selectie, waarbij zachte en lichte kleuren in interieur naar voren komen. Hierbij wordt een combinatie van wol en polyester toegepast. Er is ook een zeer exclusieve keuze beschikbaar: de “Design Selection Suite”, waarbij er gebruik wordt gemaakt van zacht zwart leder in het interieur, gecombineerd met stikels en biezen in contrasterend cognac kleurig bruin.

De Skoda Enyaq iV met intelligente technologie

Het nieuwe elektrische model van Skoda heeft diverse slimme opties die autorijden comfortabeler en veiliger maken. Zo houdt Skoda Front Assist continu een oogje in het zeil en herkent niet alleen andere auto’s, maar ook fietsers en voetgangers. Daarnaast zijn er ook opties beschikbaar zoals  de Headup display en Adaptive Cruise Control.

Levertijd Skoda Enyaq iV

De nieuwe Skoda Enyaq iV is leverbaar in het voorjaar van 2021. Je kunt deze elektrische auto echter nu al wel bestellen! Wees een van de eerste die in deze 100% elektrische SUV van Skoda rijdt in Nederland.

Elektrisch autorijden met het beste leaseplan - kijk en vergelijk

Skoda Enyaq iV leasen

De prijzen van de Skoda Enyaq iV zijn begin oktober bekend gemaakt. Vanaf heden kun je ook een lease offerte voor deze elektrische SUV aanvragen. Je kunt jouw Skoda Enyaq samenstellen via onze Car Configurator. Uiteraard staat wij je ook graag persoonlijk te hulp bij het vinden van de juiste samenstelling voor een nieuwe Enyaq iV.

Operational of financial lease?

Je kunt de Skoda Enyaq iV zowel leasen via een operational lease als mede een financial lease vorm. Wil je hier meer over weten? Of graag meer weten over de verschillen tussen de verschillen tussen operational en financial lease? Neem dan contact met ons op.

nl_NLDutch