Het modellengamma van de populaire Golf 8 is compleet

De nieuwe Volkswagen Golf GTI is nog net maar net gepresenteerd en de nóg sportievere variant wordt al weer bekendgemaakt. Met de toevoeging van de GTI Clubsport is het modellengamma van de populaire Golf 8 compleet. Deze uitvoering beschikt over een vermogen van maar liefst 300 pk waarmee je in minder dan 6 seconden naar de 100 km/u accelereert. Deze prestaties komen voort uit een 2.0 TSI motor. Uiteraard is dit sportieve model voorzien van een speciaal exterieur- en interieurpakket. De Clubsport upgrade op de GTI omvat niet alleen styling, maar ook technische aanpassingen zoals een sportief, adaptief onderstel.


Alles over de nieuwe Golf 8 leasen

Een populaire leaseauto: De Volkswagen Golf

Al jarenlang staat de VW Golf in de top 5 van meest geleaste auto’s. Het nieuwste model, de Golf VIII lijkt ook weer te domineren in autolease land. Nu er voorlopig nog geen nieuwe elektrische variant is van de Golf, verwachten wij wel dat een hoop Golf-rijders zullen overstappen op de 100% elektrische ID.3.

Interessante uitvoeringen van de Golf 8

Niet iedereen kiest al automatisch voor het elektrische alternatief. Er zijn interessante uitvoeringen van de Volkswagen Golf 8 die de zakelijke rijder nog steeds aan boord houden. Zo is er de Golf Life Business die met zijn rijke standaarduitrusting en vriendelijke, fiscale waarde een aantrekkelijke keuze is voor de leaserijder. Voor wie sportiviteit met moderne, elektrische aandrijftechniek wilt combineren is de Golf GTE terug van weggeweest. “Dubbel zoveel rijplezier”, zoals Volkswagen het zelf omschrijft.
Een Volkswagen leasen met het beste leaseplan

De VW Golf als sportieve leaseauto

Wil je een sportieve leaseauto? Dan heb je in het geval van de Volkswagen Golf veel keuze. Naast de hierboven beschreven GTI Clubsport zijn er nog 3 andere sportieve keuzes:

» De Volkswagen Golf R-Line met 150 pk benzine of dieselmotor
» De Volkswagen Golf GTE met 245 pk hybride aandrijving
» De ‘normale’ Golf GTI met 245 pk benzinemotor

Configureer hier jouw eigen VW Golf.

 

Financial of operational lease voor jouw nieuwe Volkswagen Golf 8?

Voor elke uitvoering van de nieuwe VW Golf kun je via Auto Lease Support een operational lease of financial lease offerte aanvragen. Ook voor deze GTI Clubsport 😉

nl_NLDutch