Wagenparkbeheer uitbesteden? Zo regel je dat!

Wagenparkbeheer is een fulltime job, zeker als het om meerdere bedrijfswagens gaat. Als ondernemer heb je te maken met mantelovereenkomsten, prijsafspraken, rapportage en vaak doe je zaken met meerdere leasepartijen om ze scherp te houden. Gelukkig hoef je voor deze taken geen mensen in dienst te nemen, wij regelen alles voor je. Hoe werkt wagenparkbeheer uitbesteden? Wat zijn de voordelen? En wat mag je van ons verwachten? Een handig overzicht.

Wat houdt wagenparkbeheer precies in?

Als wagenparkbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle zaken rondom de bedrijfswagens. Voor administratieve zaken, contractuele afspraken en voor tevreden rijders. Dit begint bij het kiezen van de juiste leasepartners, geschikte bedrijfswagens en financieringsvorm. Kies je voor operational lease of financial lease?

Een goede autoregeling

Een ander essentieel onderdeel van wagenparkbeheer is een goede autoregeling. Kleine bedrijven denken hier niet altijd aan maar het advies is om bij 2 of meer bedrijfsauto’s met een overeenkomst te werken, zowel met de leasepartners als met je medewerkers. Hierin komen jullie met elkaar overeen welke rechten en plichten beide partijen hebben met betrekking tot de bedrijfswagens.

Autodata rapporteren

Auto Lease Support biedt graag persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste leasevorm die past bij jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Wagenparkbeheer uitbesteden

AutoLease Support draagt als wagenparkbeheerder de volledige verantwoordelijkheid voor jouw bedrijfswagens. Van het leaseplan en de financiering tot het opstellen van contracten, wij regelen het voor je! Dit geldt voor bedrijven met enkele auto’s, maar ook voor ondernemingen met meer dan 50 bedrijfswagens. En indien gewenst denken we ook pro-actief  mee over de toekomst, bijvoorbeeld over de verduurzaming van het wagenpark.

De voordelen

  • Wij nemen de kostenbeheersing en administratie op ons
  • Wij vragen meerdere offertes op en vergelijken deze op voorwaarden en prijs
  • Je hoeft zelf niets te regelen met autoleasemaatschappijen
  • We blijven vooruit denken en zijn voortdurend op zoek naar besparingen
  • Kies je voor elektrische bedrijfswagens? Dan faciliteren wij laadvoorzieningen
  • Nieuwe contracten opstellen of wijzigingen doorvoeren? Doen wij voor je!
  • Heb je al een leaseovereenkomst? We kunnen bestaande contracten beheren
  • Je hebt één vast contactpersoon voor al je lease zaken, wel zo makkelijk!

Meer over wagenparkbeheer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van wagenparkbeheer uitbesteden bij AutoLease Support? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er graag alles over.