Nieuwsbrief april 2021

We hebben geschaatst in maart en hadden sneeuw met Pasen. Het onvoorspelbare weer tijdens het Nederlandse voorjaar maakt het plannen van een geschikt moment voor de bandenwissel niet eenvoudig. Maar nu de temperaturen echt niet meer onder de 10 graden komen, is het advies om de wissel naar zomerbanden nú te plannen voor wie dat nog niet heeft gedaan. lees onze nieuwsbrief van april 2021 voor de nieuwste voorjaarsupdates uit autoland.

Levertijden nieuwe auto’s lopen op: vraag nu al een offerte aan

Voor wie na de zomer of in het najaar een nieuwe leaseauto mag gaan rijden, is het advies om nu een offerte aan te vragen. De levertijden van nieuwe auto’s lopen op dit moment namelijk op naar 6 maanden of meer. Dit komt vanwege het tekort aan chips. Je leest daar meer over in het artikel van Autovisie. Ook het Coronavirus heeft nog steeds invloed op de levertijden.

Daarnaast lees je in deze nieuwsupdate:

  • Auto’s met 8% bijtelling uit voorraad leverbaar
  • Elektrische auto’s en de autoregeling: Startgids voor bedrijven
  • Bijtelling elektrische auto 2019 tot en met 2026
  • Shortlease voor tijdelijke (elektrische) mobiliteit

auto-lease-support-8-procent-bijtelling-voorraad

Profiteer van 8% bijtelling

Via Auto Lease Support kun je onder andere de Volkswagen ID.3 en de Hyundai Kona nog steeds met 8% bijtelling verkrijgen. Wees er snel bij, want deze auto’s zijn beperkt leverbaar.
Offerte aanvragen »


Laden van elektrische auto’s op de zaak

Startgids voor bedrijven
Een laadfaciliteit thuis of voor op de zaak kan ook meegeleaset worden. Hierbij is de laadfaciliteit aan het einde van de looptijd jouw eigendom. Houd er rekening mee dat de autoregeling aangepast dient te worden bij elektrische auto’s, zeker wanneer thuisladen wordt toegepast. Denk hierbij onder meer aan kosten van het laden (elektriciteitsverbruik), de kosten van de laadfaciliteit en het verhuizen van de medewerker.

Wij kunnen je hierin adviseren. Een tip die wij je graag alvast geven, is de “Startgids voor bedrijven” van de Nederlandse overheid. Via de knop hieronder kun je deze downloaden.
Download de gids »

Elektrische auto samenstellen?

Via autokiezen.nl kun je alle nieuwe elektrische auto’s vinden, vergelijken en samenstellen. Heb je jouw droomauto gevonden en de gewenste opties geselecteerd? Dan kun je direct een offerte aanvragen.
Elektrische auto samenstellen »

Bijtelling elektrische auto 2019 tot en met 2026

Wanneer stap je over naar elektrisch rijden is een vraag die wij van veel klanten krijgen. De bijtelling speelt hierbij een belangrijke rol, zeker omdat deze jaar op jaar stijgt. Wij hebben de percentages tot en met 2016 voor je uiteengezet.
Bekijk de bijtelling t/m 2026 »

Shortlease voor tijdelijke (elektrische) mobiliteit

Leasecontract na 1 maand kosteloos opzegbaar
Heeft je medewerker een tijdelijk contract of project of is deze in afwachting van een bestelde leaseauto? Dan kan een shortlease contract uitkomst bieden!
Meer over shortlease »


Heb je een vraag over je auto- of leasezaken?
Neem even contact op, we helpen je graag.

nl_NLDutch